UUDET PARTIOLAISET: Uusi sudenpentulauma KYYT, jossa on 7 – 9 vuotiaita tyttöjä ja poikia aloittaa toimintansa tällä kaudella. Ryhmänjohtajina toimivat Leevi Luoto, Emil Matikainen ja Kira Rosenqvist. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan toiminna ole yhteydessä Leeviin (leevialeksanteriluoto@gmail.com). Ryhmä kokoontuu syyskuun alusta alkaen keskiviikkoisin klo 18-19.

Lippukunnassamme aloittaa myös uusi seikkailija-ryhmä PUUUKOT, mikäli olet 10-12 vuotias ja olet kiinnostunut aloittamaan partion ole yhteydessä Saaraan  (saarajohanssson@gmail.com). Ryhmän johtajina toimivat Eveliina Järvenpää, Anette Salonen ja Amanda Salonen. Ryhmän kokousaika on torstaisin 18.00 – 19.30.

 

Lippukunnassa kokoontuu ennestään seuraavanlaiset ryhmät:

Lumikot: sudenpentulauma, jossa on 8-9 -vuotiaita tyttöjä ja poikia. Ryhmänjohtajina toimivat Noora Tähtinen ja Vilhelmiina Tulla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä Noora Tähtiseen (tahtinen_noora@hotmail.com). Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17:30 -18:30

Pöllöt: seikkailijaryhmä, jossa 11-12 -vuotiaita tyttöjä. Ryhmänjohtajina toimivat Jenny Leppäkoski ja Vilhelmiina Tulla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä Jenny Leppäkoskeen (jenny.leppakoski@sarokas.fi). Ryhmä kokoontuu tiistaisin 18:30 – 19:30

Norpat: seikkailijaryhmä, jossa on poikia. Ryhmänjohtaina toimivat Urho Sarokas, Emil Matikainen ja Valtteri Lampi. Mikäli haluat osallistua ryhmän toimintaan ole yhteydessä Valtteri Lampeen (vawila@utu.fi). Ryhmä kokoontuu maanantaisin 17:30 – 18:30.

Unicornit: samoajaryhmä, jossa on tyttöjä. Ryhmänjohtajana toimii Amanda Salonen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä Amanda Saloseen (salonenamanda@gmail.com).Ryhmällä ei ole viikottaista kokoontumisaikaa.

Avaruu Svalaat: samoajaryhmä, jossa on 15-18 -vuotiaita tyttöjä. Ryhmänjohtaja toimii Amanda Salonen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä Amanda Saloseen (salonenamanda@gmail.com). Ryhmällä ei ole viikottaista kokoontumisaikaa.

Sudet: samoajaryhmä, jossa on 15-18 -vuotiaita poikia. Ryhmänjohtajana toimii Annakaisa Sarokas. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä Annakaisa Sarokkaaseen (annakaisa.sarokas@sarokas.fi). Ryhmällä ei ole viikottaista kokoontumisaikaa.