Paraisten Merikotkat ry on suomenkielinen partiolippukunta Paraisilla, Turunmaan saaristossa. Tuttujen kesken meitä saa sinutella PaMeKoksi!

Toimintamme koostuu monipuolisesta partiotoiminnasta. PaMeKossa opitaan uusia asioita, retkeillään ja leireillään, kisaillaan, leikitään ja pidetään hauskaa partioporukalla.

PaMeKolaiset kokoontuvat  osoitteessa Kirkkoesplanadi 7.

AJANKOHTAISTA JA TULEVIA TAPAHTUMIA

10.8.22 Uusi sudenpentu, haluatko mukaan partiotoimintaan? Ilmoittaudu mukaan toimintaan nyt tästä linkistä. Lisäksi täyttäkää ilmoittautuminen myös partion Asiointipalvelussa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä lasta.

10.8.22 Pidämme koko lippukunnan yhteisen aloituskokouksen kolon pihalla tiistaina 30.08. klo 17.30-18.30. Tule tuolloin paikan päälle näkemaan partiokavereita ja viettämään koko lippukunnan yhteinen hetki. Säänmukainen pukeutuminen ja partiohuivi kaulaan. Nykyisten ryhmien johtajat tiedottavat lapsia omien kokouksien jatkumisesta.


Ryhmät siirtyvät pikku hiljaa joulutauolle, johtajat ilmoittavat, koska viikkotoiminta jatkuu.

Lippukunnan yhteistä joulujuhlaa ei vietetä ollenkaan korona-tilanteesta johtuen


23.10. Merikotkan Syyssaalistus

13.12. Lippukunnan joulujuhla

Lippukunnan toiminta on jo alkanut, ryhmien johtajat ilmoittavat ryhmäläisilleen kokousten alkamisesta. Uutta sudenpentulaumaa emme valitettavasti pysty ottamaan, voit myös kysyä, mikäli johonkin ryhmään mahtuu. Otamme myös aikuisia ja nuoria aikuisia mukaan toimintaamme, ei tarvitse olla ennestään partiokokemusta.

12.9.2021 Kokous lippukunnan tulevaisuudesta 12-13.30 Kolon pihalla


Partioparaati on peruttu koronan takia keväältä 2021!

19.04. – 25.4.21 vietetään partioviikkoa. Voit pukea partiohuivin kouluun tai työpaikalle!

08/2020!!HUOM! Emme pysty tällä hetkellä ottamaan mukaan uusia sudenpentuja johtajapulan vuoksi. Jotta voisimme ottaa uuden sudenpentulauman, tarvitsemme myös uusia aikuisia johtajia!!

TUU MUKAAN PARTIOON!
Kaipaatko uusia ystäviä tai kiinnostaako retkeily luonnossa? Haluatko aikuinen itsellesi uutta puuhaa tai vaikkapa vastapainoa työelämälle? Lippukuntamme tarvitsee erityisesti täysi-ikäisiä mukaan toimintaan mahdollistaakseen laadukkaan vapaa-ajan harrastuksen lapsille ja nuorille. Tarjoamme koulutusta ja tukea. Jos hiukkaakaan kiinnostuit tai haluat lisäinfoa, ota yhteyttä Heidi Luotoon: luotohe@gmail.com